نماد سایت تهران دنتال نیوز

سیر تا پیاز ایمپلنت یک روزه دندان

ایمپلنت یک روزه دندان

دندان افراد ممکن است به دلایل مختلف از جمله کهولت سن، پوسیدگی دندان و یا شکستگی از بین برود. در این مواقع بهترین روش برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته، کاشت دندان و یا ایمپلنت می‌باشد. آیا شما دندان از دست رفته‌ای دراید که به فکر پر کردن جای خالی آن باشید؟ ایمپلنت دندان در حالت عادی حدود 4 الی 9 ماه طول می‌کشد. بسیاری از افراد به دلایل مختلف امکان این مدت طوالانی انتظار را نداردند. از این رو پای ایمپلنت یک روزه به میان می‌آید. در این مقاله با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد ایمپلنت فوری دندان فرا بگیرید.

ایمپلنت یک روزه چیست؟

پایه‌های ایمپلنت بسیار مقاوم و مستحکم می‌باشند تا جایی که می‌توانیم آن‌ها را مشابه ریشه‌های دندان اصلی بیمار تلقی کنیم. در ایمپلنت یک روزه، پس از قرار گرفتن این پایه داخل استخوان فک بیمار، نیازی نیست بیمار تا ۴ الی ۹ ماه بدون دندان باشد تا تاج دندان اصلی او آماده شود. به همین خاطر نیز روش ایمپلنت یک روزه از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است.


بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: جراحی سینوس لیفت برای ایمپلنت


چه افرادی مناسب ایمپلنت یک روزه هستند؟

به طور کلی ایمپلنت دندان می‌تواند برای هر فردی که قصد دارد جای خالی دندان‌های از دست رفته خود را پر کند، مناسب باشد. اما برخی افراد کاندیدهای بهتری برای انجام ایمپلنت یک روزه هستند. برخی از بهترین کاندیدها برای انجام ایمپلنت یک روزه دندان به شرح زیر هستند:

مزایای ایمپلنت یک روزه دندان چیست؟

بدیهی است که این روش درمانی برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته از مزایای بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. یکی ازاصلی‌ترین مزایای ایمپلنت یک روزه دندان این است که در این روش دندان از دست رفته فرد در کوتاه‌ترین زمان ممکن جایگزین می‌شود و جای خالی دندان نمی‌تواند موجب کمتر شدن زیبایی لبخند و یا دهان افراد شود. برخی دیگر از مزایای ایمپلنت دندان یک روزه به شرح زیر می‌باشند:

البته لازم به ذکر است که ایمپلنت‌های فوری و یک روزه، اگرچه مزایای بسیار زیادی دارند، اما با معایبی نیز روبه‌رو هستند. به طور مثال می‌توان گفت که هزینه این ایمپلنت از ایمپلنت‌های سنتی و معمولی بیشتر است. اما لازم است بدانید که مزایای این روش به مراتب بیشتر و چشمگیر‌تر از معایب آن است و به همین خاطر پیشنهاد ما این است که اگر قصد کاشت دندان به روش ایمپلنت در مدت زمانی کوتاه را دارید، از روش ایمپلنت یک روزه کمک بگیرید.


شاید این مطلب هم برای شما جالب باشد: سیر تا پیاز ارتودنسی متحرک


انواع انجام ایمپلنت یک روزه

ایمپلنت فوری روشی سریع و پایدار برای جایگزینی دندان‌ محسوب می شود.

بررسی مراحل کاشت و انجام

نحوه کاشت پایه ایمپلنت یک روزه مانند ایمپلنت به روش سنتی است و پایه در هر دو روش باید به استخوان فک جوش بخورد. تفاوت ایمپلنت فوری با سنتی در این است که در ایمپلنت فوری یک تاج موقتی در همان روز روی پایه شما قرار می گیرد تا زمانی که تاج دندان اصلی آماده شود و بر روی پایه ایمپلنت قرار بگیرد.

قبل از کاشت ایمپلنت یک روزه، چند تست تشخیصی مانند اشعه ایکس، سی تی اسکن و عکس برداری از دهان و دندان های انجام می شود. نتایج تست ها توسط دندانپزشک بررسی میشود و برای کاشت  دندان برنامه ریزی می شود.
برای کاشت ایمپلنت فوری ابتدا لثه را بی حس کرده یا از بیهوشی کامل استفاده می کنند. پس از بی‌حسی کامل جراح پایه ایمپلنت را در استخوان فک می کارد، دقت داشته باشید که این روش یک عمل جراحی سریع است. پس از اتمام کار، تاج دندان موقت که توسط نرم افزارهای کامپیوتری طراحی شده است روی پایه دندان شما سوار می‌شود.


درباره‌ی مراقبت از دندان مصنوعی چه می‌دانید؟


عوارض ایمپلنت یک روزه چیست؟

عمل جراحی و کاشت ایمپلنت به صورت یک روزه و فوری انجام می شود. شاید به دلیل عدم اطمینان از جوش خوردن درست و اصولی پیچ ایمپلنت با استخوان فک خطرات و عوارضی را برای سلامتی دهان و دندان بیمار به همراه داشته باشد. عوارض کاشت ایمپلنت به شرح زیر است:


مطالعه‌ی بیشتر: هر آنچه درباره ارتودنسی دیمون باید بدانید


سخن پایانی

در این نوشتار درباره ایمپلنت یک‌روزه دندان سخن گفتیم. مزایا و معایب آن را برشمردیم و نحوه انجام آن را بررسی کردیم. باید تاکید نمود که ایمپلنت دندان و روکش فوری اگر به درستی و اصولی جایگذاری شده باشد کاملا مطمئن است. مراقبت‌های پس از عمل و رژیم غذایی در طول عمر ایمپلنت و دوره بهبودی پس از عمل تأثیر گذار است. در شش هفته اول عمل ایمپلنت دندان چون استخوان ضعیف است و روز به روز قوی‌تر می‌شود باید حتما مراقب نوع غذاخوردن خود باشید.

خروج از نسخه موبایل